Bent u wel eens Paranoide?

Wij moesten daaraan toen wij laatst achter de p.c. zaten. De een bij Remia, de ander op een kantoor van IQUIP. Het was komkommertijd en dat kon je aan alles merken. De berichtjes op het BB vloeiden snel uit de pen. Reactie na reactie zeg maar.
Op een gegeven moment ging de discussie over ee
Deze tekst wordt niet netjes opgemaakt. Er zitten ook geen plaatjes in. Ook niet als u doorscrollt!

Dan had u maar de bijsluiter moeten lezen, dan had u het geweten!
n fout geimplementeerd tel scriptje. Als dit script als een klik-out link wordt gebruikt kan bijgehouden worden waar mensen heen gaan als ze op een externe link klikken in de site. Wanneer die externe link echter niet goed wordt opgenomen (ax.pl?oink-oink.html) dan blijft die persoon via het log-script verder browsen! En al zijn/haar acties worden verder netjes geregistreerd. Heeft u daar problemen mee? Wij in ieder geval wel.
Paranoia. Zou u het leuk vinden als u uw luiers en kratje bier bij de vernieuwde Ahold ophaalt en uw bonus pas begint te piepen (het schijnt onderzocht te zijn dat mensen tussen 6 en 7 voornamelijk luiers en sixpacks kopen) dat je een six-pack vergeet.
Leuk weetje. Er schijnen wegen te zijn in Australie die qua lengte gemeten worden in aantallen sixpacks.
Maar paranoia gaat verder. Browst u nog zonder anonymiser? Ja? Tsssk. En hoeveel anonymous remailers zitten er tussen u en de geadresseerde. Slechts 3? Maakt u ook uw browser cache leeg voordat je naar een ander site gaat? Wij zeggen hier even niets over Cookies, browser history, Javascript, Java, Buzzword zus en Buzzword zo.
Weet u wat er gebeurt met de resultaten van de poll??
Heeft u wel een firewall? Of heeft u alleen maar een inbel verbinding? Waar schrijft u eigenlijk al die passworden en pin codes op? Wat schrijft u op de kortingbonnetjes van het Kruidvat? Nou? Wat doet u met het briefje van de bank waar uw nieuwe pin code op staat?
opeten en daarna 3 hoge gisting biertjes consumeren?
opeten en uitkosten, de brakel 3 dagen laten fermenteren en dan verbranden
ritueel verbranden en as doorspoelen
ritueel verbranden en as doorspoelen in toilet met strondmaler
verscheuren en door een kennis laten verbranden in een dioxine vrije hoog rendement vuil verbrandings oven...
Door het hondevoer mengen?
in 8 stukken scheuren
in 8 stukken scheuren
vissevoer
Zijn wij nou paranoia? Bent u daar nog?
Volgens mij nemen wij nog een biertje ik heb per slot van rekening net een pin code doorgeslikt...
Vragen? Vraag het uw consultants. (Wij dienen hier nog te vermelden dat we een jong bedrijf zijn en dat we kunnen werken met krankzinnige tariefjes. Voor correlatie gaat u maar naar www.ctrl-alt-del.nl.