FTP: je voelt er Nix van!
23 september 1999Ja en nu wil iedereen natuurlijk meteen maar weer klikken, en nog weer eens klikken, want we leven in de zapgeneratie. Vandaar dat ik maar flink wat links in dit stukje heb ingebouwd. Maar kijk, je moet het zo zien: de redactie van uw aanstaande lijfblad is nog niet geheel uitgeplopt met die eindbuizen en je moet ze natuurlijk wel even de tijd gunnen om iets voor mekaar te boxen. En dat is natuurlijk het moment om de macht te grijpen en ZELF eens een cratieve uitspatting te doen. Dus snel aan de slag, keer uw PC van binnenstebuiten en ga eens driftig FTP-en. Want FTP vlekt niet en is zeker niet slecht voor uw hockeyspel. Toen ik de eerste keer FTP-de was ik 14 en sindsdien ben ik het blijven gebruiken. Wat opvalt is dat het héél snel gaat, en dat het produkt niet dun is. Ik voelde mij meteen veilig met FTP. Vooral bij hogere snelheden is FTP heel veilig, je voelt er niets van. En:

iedereen

kan FTP-en.Lees de uitgebreide bijsluiter voor gebruik.

In ieder geval is er al behoorlijk geoht over dit magazine, maar uw harde schijven staan al piepend hun baantjes te trekken om allemaal liederlijke onzin over onszelf uit te storen. Sensatie? Dat kan meneer! Klink klare onzin: wordt voor gezorgd. U wilt eindelijk weer eens iets lezen dat

nergens

over gaat: komt voor de Bakker. Nu weer even flink wat hyperlinkjes hyperlinkjes hyperlinkjes Hyper..hikk, want hou die muis in beweging dames en heren, Rust roest. En zeg nu zelf: al dat serieuze gedoe op de ZOUT-site? Veel te strak weergegeven. Nix cool man, daar zitten wij toch niet op te wachten?

U had het al begrepen: de verbind9ing met de redactieleden van'the Obzerver' is nog even gestoord, dus U zult zelf aan de slag moeten. Ik geloof ook dat de verbinding in mijn synapsen behoorlijk gestoord is door de inwerking van diverse alcoholen, vluchtige aromatische verbindingen. Dat krijg je als je de laatste Zoutbiertjes opdrinkt!

Het valt niet mee om te concurreren met een Obzerver, maar echt waar met uw hulp wordt binnenkort de zaak in de lucht gezet. Start vandaag nog met FTP-en. FTP de vraagbaak voor al uw twijfels, uw hulp in eenzame tijden, de redder in nood. 'the Obzerver' zal uitgroeien tot een onmisbaar element in uw dagelijks leven, iets waarvan U zich afvraagt hoe U ooit zonder heeft kunnen leven.
'The Obzerver, en FTP, een ideale combinatie.

Zo genoeg jongens??

Erik