Zout krant is er voor jou!!! Ben je ook boven de 16 en wil je weer eens wat anders lezen dan de STIP? Ken je alle WeestParaat-en al uit je hoofd? En geeft De Padvinster ook niet dat wat je er van verwacht?Zoutkrant?
Geen idee!
Maar wij hebben ObZerver
Foute Kleuren
Jaaaaa! We hebben sinds kort wel 16 miljoen kleuren tot onze beschikken, want ook de redactie is nu eindelijk afgestapt van de Olivetti M5 met monochroom - pardon Amber - kleurenscherm. En wie is er nog niet kleurendoof? We hebben ons dus eens fijn laten insprireren door Telegraaf, Prive en VPRO-Gids (ja, ook die is nu ook in kleur!)
Foute Fonts
O ja, en het font knopje zit dus links van het kwastje.
WELKOMSTGESCHENK
Voor al onze trouwe inzenders van artikelen én natuurlijk al onze lezers heeft The Obzerver nu een M A X I M A L E verrassing in petto. Nu gratis te downloaden... Klik dus hier!
Redactioneel
Dit jaar weinig Zout-bier, dus niet super maar helaas. Voor alle lezers van dit glossy, jawel, magazine de kans om in een stuk vlammend proza te laten lezen, waarom dit zo jammer is.
En van dat dat dus eigenlijk niet moet kunnen...
En dat volgend jaar, enfin, etc. Want bedenk dat er zonder inspanning niet geconsumeerd kan worden.
Vooruit, klim in dat toetsenbord. Wil je weten hoe je je bijdrage kan leveren? Klik op de colofoon!
Zout Internet Fund
volg de koers van de AEX op de voet!
Evaluatie
Wij zijn nu nog druk met de verdere verwerking van Zout2001. We hebben nu al 96 MB op CD rom voor de evaluatie, maar bedenk dat we nog niet alle bijdragen van alle stafleden binnen hebben. Hierover (voor stafleden) wellicht binnenkort meer.
Zout La Chouffe
Een nieuwe locatie voor Zout 2002? Wie weet! Als jullie vooraf even willen genieten download dan de volgende mp3 (legaal), +3 meg en erg de moeite waard, zeker met enkele La Chouffe achter de kiezen of iets wat er op lijkt.
Zout 2001
Is alweer lang voorbij. Klik op de terug naar homepage Z om de foto's van deze Superzout te bekijken. En... misschien komt er hier wel een échte inside story in 'the Obzerver'.
Einde van het gebral. Volgende keer meer.
Dennis en Erik.